AdBlue® – osta nyt isommissa ja halvemmissa erissä | Cronvall Oy

elokuuta, 17 2021
AdBlue-rekka

AdBlue® – osta nyt isommissa ja halvemmissa erissä

 

Euroopan teillä liikennöivät uudet dieselautot tarvitsevat AdBlue® -nestettä typpioksidipäästöjen neutralisoimiseksi. Vaikka yksityisautoilijat ovatkin saaneet AdBlue® -nestettä huoltoasemien tankkauspisteistä, ovat monien yritysten raskaan kaluston tarpeet jääneet tässä suhteessa huomiotta. 

Me Cronvallilla olemme toimittaneet eri kokoisia kanistereita AdBlueta ympäri Suomea nimenomaisesti yritysten tarpeisiin. Kasvaneen kysynnän ja tarpeen johdosta toimitamme nyt AdBlueta yhä isommissa erissä. Tämä tarkoittaa sitä, että yritykset, joiden kulutus ja tarve on suuri, voivat tilata kustannustehokkaammin isomman erän Adblueta kerralla.

 

Uudet AdBlue® -tuotteet ja tilausmäärät verkkokaupassa

 

AdBlueta on saatavilla nyt isommissa erissä, nimittäin 210 litran- ja 1000 litran-tynnyreissä sekä vähintään  2500 litran bulk-toimituksena. Kaikki toimitukset tapahtuvat muutaman arkipäivän sisällä. Rahdin hinta on isoille toimituksille sama 75€, ja pieni 210 litran tynnyri kulkee 40€ rahdilla, tilaat minne päin tahansa Suomea.

Isompien tilauserien idea syntyi siitä, että AdBlueta tarvittiin myös yritysten isoihin tarpeisiin järkevällä litrahinnalla. Nyt litrahinta on tuotteessa huomattavasti edullisempi kuin kuluttajakaupassa. Tarkat litrahinnat pääset näkemään kunkin tilauserän yhteydessä verkkokaupastamme. Halvimmillaan hinta AdBluelle kaupassamme on 0,35€/litra.

Isojen tilauserien lisäksi toimitamme muun muassa pumppuja, jotka ovat nimenomaisesti AdBluelle tarkoitettuja. Laadukkaasti valmistetut AdBlue® -pumput eroavat siinä tavallisista vesipumpuista, että ne kestävät nestettä paremmin. Vesipumput hajoavat nopeasti AdBlue® -nesteestä, syynä on urean kiteytyminen kuivuessaan, joka lopulta pilaa vesipumput. Oikeanlaisella pumpulla vältät hajoamisen riskin.

Toimitusvarmuus ja luotettavuus – vältä kalliit seisokit

 

SCR-tekniikalla varustettu ajoneuvo ja raskas kalusto edellyttää toimiakseen AdBlue® -nestettä. Kaluston toimivuus on tärkeää turhien seisokkien ja isojen lisäkustannusten estämiseksi.

Toimitamme AdBlueta 1-3 vuorokauden toimitusajoilla. Toimimme yhteistyössä kotimaisen yhteistyökumppanimme kanssa, joka valmistaa AdBlue® -nestettä Kouvolassa. Näin ollen pystymme vastaamaan nopeisiinkin tarpeisiin ja olemaan luotettava sekä toimitusvarma kumppani AdBlue® -nesteen hankintaan.

 

Mistä tiedän tarvitseeko kalustoni AdBlue® -nestettä?

 

Monet uudet dieselillä toimivat autot ja raskaat dieseltyökoneet ovat varustettu AdBlue® -tankilla. Tankkien tarkoituksena on vähentää pakokaasun typpioksidipäästöjä. Euroopassa säädellään Euro-päästöluokituksilla terveydelle haitallisten päästöjen enimmäisrajoja. Uusien dieselmoottoreiden Euro-päästöluokitus kertoo sen, onko moottorissa SCR-katalysaattori, eli tarvitseeko järjestelmä toimiakseen AdBlueta. 

Käytännössä ottaen voidaan sanoa, että nykypäivänä kaikki raskaat dieselmoottoriset työkoneet tarvitsevat toimiakseen AdBlueta. Se on välttämätön lisäneste SCR-katalysaattorin oikean toiminnan kannalta. Jos SCR-järjestelmää käyttävää ajoneuvoa tai työkonetta käytetään ilman AdBlue® -nestettä, on vaarana, että SCR-laitteet kärsivät vahingoista. Vahinkoja kärsinyt laite ei välttämättä enää täytä pakokaasupäästöjä koskevia lakisääteisiä vaatimuksia sekä moottorin takuu ei ole voimassa, jos käytössä on väärää ilman sertifikaattia olevaa nestettä.

Mikäli sinulle jäi vielä epäselvää, mikä on AdBlue®, niin käy katsomassa edellisestä blogistamme lisätietoa.

 

Cronvallin on rakentamisen terästuotteiden verkkokauppa yrityksille. Asiakkaitamme ovat muun muassa urakoitsijat, kunnat, maanrakennusyritykset, metallirakennepajat ja yrittäjät. Kokeile verkkokauppaamme ja ylläty sen helppoudesta: tilaat tarvitsemasi tuotteet jopa 10 sekunnissa.

AdBlue -tuotteiden verkkokauppa

Katso kaikki artikkelit