Bitumispray ja ankkurointipiste bitumikatoille

19 kesäkuuta 2023

Bitumispray on monipuolinen ja tehokas ratkaisu tiivistykseen ja korroosiosuojaukseen

Cronvallin verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman tuotteita rakennusprojekteihisi olipa kyseessä kattoturvallisuus, huoltyöt tai uudiskohteet. Tässä artikkelissa esittelemme uutuustutteemme Rothoblaas GLUE ANCHOR -kiinnityspisteen bitumikatolle sekä Bitumisprayn, joka on monipuolinen ja tehokas ratkaisu rakennus- ja remonttityömaiden tiivistys- ja suojaustarpeisiin. Bitumispraymassa soveltuu myös liimaukseen, esimerkiksi bituminauhojen yhteenliimaukseen.

 

Bitumisprayn avulla pystyt tiivistämään erilaisia pintoja kuten läpivientejä, saumoja ja halkeamia. Sen täyttävä ja paksu koostumus takaa luotettavan tiivistyksen, joka estää kosteuden ja ilman pääsyn rakenteisiin. Tämä vähentää kosteusvaurioiden riskiä ja parantaa rakenteiden kestävyyttä. Se tarjoaa myös tehokkaan korroosiosuojan esimerkiksi metallirakenteille, estäen niiden ruostumista ja pidentäen käyttöikää.

 

Bitumispray on myös erittäin käyttäjäystävällinen. Sen kompakti suihkepullo mahdollistaa tasaisen massan muodostumisen, mikä helpottaa levitystä ja varmistaa tasaisen peittävyyden. Yhdestä pullosta saat suuren kerroksen massaa ja se riittää noin neljän neliömetrin käsittelyyn. Tuote on paksua massaa ja se kuivuu noin 30 minuutissa.

 

Tuotteen levityslämpötila on 5 - 35 °C ja säilytyslämpötila 10 - 30 °C. Huomioi, että tuotetta tulisi säilyttää 10-30 asteen lämpötilassa. Erityisesti huopakattojen kohdalla on tärkeää välttää tuotteen altistumista suoralle auringonvalolle kuumina päivinä. Tuote ei saa jäätyä.

 

Bitumisprayt myydään Cronvallin verkkokaupassa kätevässä 12kpl laatikossa.

 

 

Liimattava ankkurointipiste bitumikatoille

Ruuviton kiinnitystapa tekee Rothoblaas GLUE ANCHOR -kiinnityspisteestä turvallisen ja kätevän ratkaisun tasakattojen putoamissuojaukseen. Tämä innovatiivinen liimakiinnitysjärjestelmä tarjoaa helpon ja tehokkaan tavan kiinnittää suojavarusteet bitumipinnoitetuille katoille, joilla kaltevuus ei ylitä 15 astetta.

 

Rothoblaas GLUE ANCHOR’issa on 360 astetta kääntyvä kiinnityslenkki, joka helpottaa vapaata työskentelyä ja varmistaa käyttäjän liikkuvuuden katon pinnalla. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä ammattilaisille, jotka työskentelevät korkeilla paikoilla ja tarvitsevat joustavuutta suojavarusteiden käytössä.

 

Rothoblaas GLUE ANCHOR -kiinnityspisteen halkaisija on 700 mm, mikä tarjoaa riittävästi tilaa suojavarusteiden kiinnittämiseen ja varmistaa vankan ja turvallisen kiinnityksen katolle. Sen kestävä rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat pitkäikäisen suorituskyvyn ja luotettavuuden kaikissa olosuhteissa.

Liimakiinnitystapa tarjoaa monia etuja perinteisiin ruuvikiinnityksiin verrattuna. Se ei vaadi reikiä tai ruuveja katon pintaan, mikä vähentää merkittävästi vuotovaaran riskiä ja pitää katon eheyden ennallaan. Lisäksi liimakiinnitys on nopea ja helppo asentaa, mikä säästää aikaa ja vaivaa työmaalla.

Rothoblaas GLUE ANCHOR on suunniteltu täyttämään korkeimmat turvallisuusstandardit ja -vaatimukset. Se tarjoaa luotettavan ja turvallisen kiinnityspisteen tasakattojen putoamissuojaukseen.

Tarvittava asennusliima tulee mukana tuotteessa.

 

 

Tutustu kattoturvallisuuden ja kattotyöskentelyn tuotteisiin Cronvallin verkkokaupassa.

Tuotteet kattotyöskentelyyn

 

 

Cronvall helpottaa yritysten hankintoja kaikkien rakentamisen ja teollisuuden tuotteiden osalta. Kerromme ALV0%-hinnat sekä toimitusaika-arviot avoimesti ja ostamaan pääset heti pelkällä Y-tunnuksella.

 

Katso kaikki artikkelit