Cronvallin tuotteet infrarakentamiseen

13 syyskuuta 2023
Jussi Masalin
Kirjoittaja
Jussi Masalin
Aihe

Infrarakentaminen mahdollistaa toimivat tiet, turvalliset sillat, ja tehokkaat vesihuollon järjestelmät. Tässä artikkelissa tarkastelemme Cronvallin tarjoamia tuotteita, jotka tarjoavat kestäviä ja tehokkaita ratkaisuja infrarakentamiseen.

 

1. Suodantinkankaat: Suojaa ympäristölle

Suodantinkankaat ovat tärkeitä infrarakentamisessa, erityisesti tietyömailla. Cronvallin suodantinkankaat suojaavat ympäristöä tehokkaasti estäen epäpuhtauksien, kuten hiekan ja mudan, pääsyn vesistöihin. Nämä kestävät kankaat ovat taloudellinen ja ympäristöystävällinen valinta infrarakentajille.

Maanrakennuskangas, tunnettu myös nimellä geotekstiili tai suodatinkangas, lisää rakenteiden kestävyyttä. Se vahvistaa rakennetta estäen hienomman aineksen tunkeutumisen murskekerrokseen. Maanrakennuskangas päästää hyvin vettä läpi, joten se ei kerää vettä, pitäen rakenteen kuivana.

Nämä kankaat kestävät mekaanista rasitusta ja ovat valmistettu laadukkaasti polypropyleeni- tai polyesterikuiduista neulaamismenetelmällä. Lopputuloksena on tasapaksu, kolmiulotteinen ja karheapintainen kangas, mikä on suotuisa maanrakentamisen tarpeisiin.

 

4811120_24811120

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Sokkelilevyt: Turvallista perustan rakentamista

Sokkelilevy tai patolevy ovat tärkeä osa rakennusten perustuksia. Cronvallin sokkelilevyt tarjoavat suojaa kosteudelta ja maaperän paineelta, mikä pidentää rakennusten elinikää. Nämä levyt ovat helppoja asentaa ja niillä on erinomainen lujuus, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan infrarakentamisen ammattilaisille.

Sokkelilevyt on kehitetty rakennuskohteisiin, joissa tarvitaan perusmuurin, sokkelin ja rakenteiden vedeneristystä sekä kosteuden haihdutusta. Sokkelikaista on sokkelin ja alaohjauspuun välissä käytettävä umpisoluinen PE-eriste. Sokkelikaista estää kapillaarikosteuden nousun sokkelista rakenteisiin.

 

sokkelilevy_ml

 

3. Kaivonkannet: Kestäviä ja turvallisia ratkaisuja

Kaivonkannet ovat olennainen osa kaupunki-infrastruktuuria, ja niiden on oltava sekä kestäviä että turvallisia. Ne ovat valmistettu vahvasta materiaalista ja suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja vaihtelevia sääolosuhteita. Lisäksi niissä on turvalliset lukitusmekanismit, jotka estävät tahattomat pääsyt kaivoihin ja vähentävät onnettomuuksien riskiä.

 

valurautakansi-580_ml

 

4. Sadevesi- ja Salaojaputket: Tehokasta vedenohjausta

Sadevesi- ja salaojaputket ovat keskeisiä infrastruktuurin komponentteja, jotka ohjaavat vettä pois rakennuksista ja teistä. Cronvallin putket ovat suunniteltu erinomaisesti vedenkuljetukseen. Ne ovat kestäviä ja sileäpintaisia, mikä helpottaa veden virtausta ja vähentää tukkeutumisriskiä. Tämä varmistaa tehokkaan sadeveden hallinnan ja rakennusten suojaamisen kosteusvaurioilta. Lisäksi meiltä saa taipuvaa muhvihaaraa jonka taipuisuus on 0-90 astetta ja on yhteensopiva 110mm sadevesiputken kanssa.

 

Sadevesiputki-1taipuva-muhvihaara

 

5. Uppopumput: tehokasta nesteenpoistoa

Uppopumput ovat laajasti käytössä maanrakennuksessa, viemäröinnissä, teollisuudessa, vesihuollossa ja tulvien hallinnassa. Niitä käytetään tilanteissa, joissa tarvitaan suuria määriä nesteen pumppaamiseen, ja perinteiset pumput eivät ole käytännöllisiä tai mahdollisia. Uppopumpun toiminta perustuu siihen, että se sijoitetaan nesteeseen niin, että sen moottori ja runko ovat nesteen alla. Moottori pyörittää siipipyörää tai roottoria, joka luo virtauksen ja pumppaa nesteen pois haluttuun paikkaan, tehokkaasti ja nopeasti.

 

UppopumppuGaard390-2 (1)

 

 

Cronvallilta löydät laajan valikoiman korkealaatuisia rakennustarvikkeita ja -ratkaisuja. Olipa kyseessä suodantinkankaat, sokkelilevyt, kaivonkannet, sadevesi- ja salaojaputket tai uppopumput, Cronvall tarjoaa luotettavia ja kestäviä tuotteita infrastruktuurin rakentamiseen. Voit luottaa siihen, että tuotteet täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset ja tarjoavat pitkäikäisen ratkaisun projektisi tarpeisiin.

 

Cronvall helpottaa yritysten hankintoja kaikkien rakentamisen ja teollisuuden tuotteiden osalta. Kerromme ALV0%-hinnat sekä toimitusaika-arviot avoimesti ja ostamaan pääset heti pelkällä Y-tunnuksella.

 

Katso kaikki artikkelit