Hoitotasojen tarvikkeet Cronvallin verkkokaupasta

8 kesäkuuta 2023
Eliisa Kreegimäe
Kirjoittaja
Eliisa Kreegimäe

Hoitotasot ovat olennainen osa erityyppisten koneikkojen ja laitteiden sijoittelua rakennusten sisällä ja niiden huoltoa ja ylläpitoa. Hoitotasot on suunniteltu tarjoamaan turvallinen työskentely-ympäristö hoitohenkilökunnalle, jotta he voivat suorittaa tehtävänsä helposti ja turvallisesti.

Ritilöiden ja hoitotasojen suunnittelussa on otettava huomioon monia tekijöitä, kuten kantavuus, rakennuksen tyyppi, käyttötarkoitus, ympäristöolosuhteet, turvallisuusstandardit ja esteettiset vaatimukset. Ammattitaitoiset arkkitehdit ja insinöörit huolehtivat näiden rakenteiden suunnittelusta ja varmistavat niiden lujuuden, sopivuuden ja toimivuuden rakennusprojektin tarpeisiin.

Cronvallin verkkokaupasta saa tilattua mm. hoitotason ritilää eri kantavuuksille, ritiläaskelmat, reisilankut, kaiteet ja UPE-palkit joiden sahaus vaadittuun pituuteen onnistuu helposti palveluna.

 

1. Ritilöitä on saatavilla teräksestä, sinkitystä teräksestä, lasikuidusta sekä RST- ja HST-teräksestä. Ritilöitä on saatavana sileinä ja hammastettuina. Katso nuolella seuraava tuote.
2. Kaikissa ritiläaskelmissa on liukuestelista askelman etureunassa, joka tarjoaa paremman pidon ja turvallisuuden käyttäjälle. Meiltä löytyy myös hammastettuja ritiläaskelmia, jotka ovat erinomainen valinta kohteisiin, joissa liukastumisriski on suuri. Katso nuolella seuraava tuote.
3. Kaikissa ritiläaskelmissa on liukuestelista askelman etureunassa, joka tarjoaa paremman pidon ja turvallisuuden käyttäjälle. Meiltä löytyy myös hammastettuja ritiläaskelmia, jotka ovat erinomainen valinta kohteisiin, joissa liukastumisriski on suuri. Katso nuolella seuraava tuote.
4. Elementtikaiteet. Katso nuolella seuraava tuote.
5. UPE-palkit joiden sahaus vaadittuun pituuteen onnistuu helposti palveluna.  Katso nuolella seuraava tuote.
6. Putkipalkit.  Katso nuolella seuraava tuote.
7. Kuumasinkitty hakanen (perhonen) ritilälle.  Katso nuolella seuraava tuote.
8. Pintakarkaistua, sinkittyä sinipassivoitua terästä porakärjellä. Teräsprofiilien kiinnittämiseen teräksisiin alusrakenteisiin.

 

Tuotteita hoitotason rakentamiseen:

Hoitotasoritilä

Ritiläaskelmat

Reisilankut

Poraruuvit

Teräsritilän kiinnikkeet

Elementtikaiteet

Putkipalkit

UPE-palkit

 

Cronvallin hoitotason tuotteet tarjoavat turvallisen ja käytännöllisen ratkaisun rakennusten koneikkojen ja laitteiden sijoitteluun ja huoltoon.

Osta täältä

 

Cronvall helpottaa yritysten hankintoja kaikkien rakentamisen ja teollisuuden tuotteiden osalta. Kerromme ALV0%-hinnat sekä toimitusaika-arviot avoimesti ja ostamaan pääset heti pelkällä Y-tunnuksella.

Katso kaikki artikkelit