Suoja-aita ohjaa ihmisiä erilaisissa tilanteissa

elokuuta, 26 2020
Toomas Lehtonen
Kirjoittaja
Toomas Lehtonen
Aihe
Tuotteet

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja niin on myös tällä aidalla; mellakka-aita, suoja-aita tai turva-aita. Suoja-aidan tarve ja käyttötarkoitus ovat laajentuneet lähiaikoina, kun yhä useammissa paikoissa halutaan ohjata ihmisiä esimerkiksi pysymään erillään tai pitämään turvavälit. Perinteisempi suoja-aidan käyttötarkoitus on esimerkiksi massatapahtumien kuten festivaalien alueiden tai jonojen rajaaminen, tai rakennustyömaalla vaarallisten alueiden aitaaminen. 

 

Tällä hetkellä suoja-aitaa myydään paljon myös pienemmissä erissä rajaamaan pienempiä alueita jopa sisätiloissa. Suoja-aidalla voi rajata esimerkiksi kauppakeskuksissa, messuilla tai muissa pientapahtumissa. Suoja-aita on toimiva ja ystävällinen tapa rajata alueita tai esimerkiksi jonoja; se ei kaadu helposti, eikä sen alta voi esimerkiksi kävellä. Aita kestää myös nojaamista. Vertautuen siis esimerkiksi lippusiimaan suoja-aita on paljon käytännöllisempi ratkaisu. Cronvallilta suoja-aitaa saa nyt tilata pienimmillään jopa yhden aidan verran, joten tilaaminen pienempään tarpeeseen onnistuu kyllä. Saatavuus on myös normaaliin tapaan taattu, eli tilatessa takaamme toimituksen seuraavaksi päiväksi. Cronvallin kappalehinta on myös hyvin kustannustehokas verrattuna metrihinnoin myytäviin aitoihin. 

 

Suoja-aita on kevyt, 14,8 kiloa, joten se on helposti liikuteltavissa yhdenkin ihmisen toimesta. Aita on itseseisova ja jalat ovat kiinni aidassa valmiiksi. Yksi aitaelementti on 2,5 metriä pitkä ja 1,10 metriä korkea. Aidassa on valmiina kiinni korvakkeet ja sormet joilla aidat kiinnitetään toisiinsa. Kaikki tulee mukana paketissa, joten mitään muuta ei tarvitse tilata. Aidassa on kuumasinkitty metallipinta, joka pysyy puhtaana ja ei ruostu. Aidat pinoutuvat, mikä helpottaa kuljetusta ja säilytystä. Aitaelementit voi kiinnittää riveiksi toisiinsa tai sitten kulmittain. Kulmat aidassa tekevät suoja-aidasta vielä hieman tukevamman.

 

Tutustu suoja-aitaan

Katso kaikki artikkelit