Suoja-aita ohjaa ihmisiä erilaisissa tilanteissa | Cronvall Oy

26 elokuuta 2020
Tilaa teräsaidat Cronvallin yritysverkkokaupasta
Toomas Lehtonen
Kirjoittaja
Toomas Lehtonen
Aihe
Tuotteet

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja niin on myös tällä aidalla; mellakka-aita, suoja-aita tai turva-aita. Suoja-aidat ovat tarkoitettu alueiden tilapäiseen rajaamiseen. Niiden tarve ja käyttötarkoitukset ovat kuitenkin lisääntyneet lähivuosina, sillä yhä useammissa paikoissa halutaan ohjata ihmisiä, esimerkiksi pysymään erillään tai pitämään turvavälit.

Perinteisempi suoja-aidan käyttötarkoitus on esimerkiksi massatapahtumien, kuten festivaalien ja urheilutapahtumien alueiden tai jonojen rajaaminen sekä rakennustyömaalla vaarallisten alueiden aitaaminen.

Suoja-aidat myös pienissä erissä

Tällä hetkellä suoja-aitaa myydään paljon myös pienemmissä erissä rajaamaan pienempiä alueita, jopa sisätiloissa. Suoja-aidalla voikin rajata alueita esimerkiksi kauppakeskuksissa, messuilla tai muissa pientapahtumissa.

Suoja-aita on toimiva ja ystävällinen tapa rajata alueita tai esimerkiksi jonoja; se ei kaadu helposti, eikä sen alta voi esimerkiksi kävellä. Aita kestää myös nojaamista. Verraten siis esimerkiksi lippusiimaan, suoja-aita on paljon käytännöllisempi ratkaisu.

Cronvallilta suoja-aitaa saa nyt tilata pienimmillään jopa yhden aidan verran, joten tilaaminen pienempään tarpeeseen onnistuu ongelmitta. Verkkokaupassamme aidan kappalehinta on myös hyvin kustannustehokas verrattuna metrihinnoin myytäviin aitoihin. 

 

Suoja-aidan asennus, säilytys ja kuljetus

Suoja-aita on kevyt, vain 14.8 kiloa, joten se on helposti liikuteltavissa yhdenkin ihmisen toimesta. Aidan keskellä on vaaka putki, mikä helpottaa aidan liikuttamista. Aidan jalkojen asennuksia ei tarvitse pähkäillä, sillä aita on itseseisova ja jalat ovat kiinni aidassa jo valmiiksi.

Yksi aitaelementti on 2,5 metriä pitkä ja 1,10 metriä korkea. Niissä on valmiina kiinnike korvakkeet ja sormet joilla aidat voi kiinnittää toisiinsa. Kaikki osat tulevat mukana paketissa, joten mitään muuta ei tarvitse tilata. Aidassa on kuumasinkitty metallipinta, joka pysyy puhtaana. Kuumasinkityksen ansiosta aita ei myöskään ruostu.

Aidat ovat pinottavia, mikä helpottaa niiden säilytystä ja kuljetusta. Ne sopivat siis pienempäänkin kuljetus- tai säilytystilaan. Aitaelementit voi kiinnittää riveiksi toisiinsa tai sitten kulmittain. Kulmat aidassa tekevät suoja-aidasta vielä hieman tukevamman.

 

Suoja-aidat tarpeesi mukaan verkkokaupastamme

Pääset tilaamaan suoja-aidat verkkokaupastamme helposti ja nopeasti, ilman minimitilausmääriä. Oli tarve yleisön ohjaukseen, liikenteen ohjaukseen, tapahtumiin tai rakennustyömaan käyttöön, saat tilattua käyttöösi juuri sopivan määrän aitoja sivuiltamme.

 

Cronvall Oy on rakentamisen terästuotteiden verkkokauppa yrityksille. Kokeile verkkokauppaamme ja ylläty sen helppoudesta. Voit katso tarvitsemiesi tuotteiden hinnat kätevästi suoraan verkkokaupastamme – kerromme ne avoimesti. Kaikki tuotteemme ovat yrityksille suunnattuja, joten hinnat ovat aina alv 0%. Mukavia ostoshetkiä kaupassamme!

 

Tutustu suoja-aitaan

Katso kaikki artikkelit