Törmäyssuojat ja -pollarit antavat turvaa kalustolle sekä henkilöstölle | Cronvall Oy

lokakuuta, 30 2020
Törmäyssuoja eli turvakaide + törmäyspollari
Toomas Lehtonen
Kirjoittaja
Toomas Lehtonen
Aihe
Tuotteet

Törmäyssuojat ja -pollarit turvaavat yrityksen kaluston ja henkilöstön, niin sisä- kuin ulkotiloissa. Törmäyssuojat ja -pollarit ovat turvakaiteita, joita käytetään suojaamaan törmäyksen aiheuttamilta vahingoilta esimerkiksi varastoissa, parkkihalleissa ja piha-alueille. 

Törmäyssuojat ovat nimensä mukaisesti turvakaiteita, kun taas törmäyspollarit ovat tolppia, jotka suojaavat törmäyksiltä. Ero näillä on se, että henkilöt pääsevät kulkemaan pollarien lomitse, kun taas turvakaide estää kulun. 

Törmäyssuojilla ja -pollareilla voidaan esimerkiksi ohjata liikennettä, suojata iskuille herkkää kohdetta tai luoda turvallisia kulkureittejä haluamallaan tavalla.

 

Törmäyssuojien ja -pollarien käyttötarkoitukset

Törmäyssuojia ja -pollareita voidaan käyttää samoihin kohteisiin. Molemmilla voidaan esimerkiksi estää jonnekkin ajo, suojata jotakin tilaa tai seinää sekä ohjata liikennettä haluttuun suuntaan.

Yleisiä paikkoja törmäyssuojille ja -pollareille ovat esimerkiksi suuren kaupan parkkipaikka tai parkkihalli. Näissä kohteissa suojien ja pollareiden käyttötarkoitus on turvata kulkureittejä sekä ulkorakenteita autoilta.

Muita yleisiä käyttötarkoituksia ovat esimerkiksi yritysten tuotanto- ja varastotilat, joissa halutaan suojata sekä ohjata varaston ja tuotantotilojen liikkumissuuntia ja kalustoa.

 

Meiltä törmäyssuojat ja -pollarit joka tarpeeseen

Törmäyssuojissa ja -pollareissa on eroja muun muassa korkeuksissa, paksuuksissa ja väreissä. Cronvallin valikoimasta löytyy suojia ja pollareita jokaiseen käyttötarkoitukseen. Törmäyssuojammme ja -pollarimme ovat korkealaatuisia sekä kestäviä. Tuotteemme ovat käsitelty niin, että ne soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Törmäyspollareita on saatavilla myös monissa eri väreissä, niin keltamustana kuin teräksen värisenä. Keltamustaksi maalattu pollari on usein tarkoitettu parkkihalleihin ja teollisuuskäyttöön, kun taas teräksinen versio käy ohjaamiseen ulkona. 

 

Törmäyssuojien ja -pollareiden kiinnitys

Törmäyssuojien ja -pollareiden kiinnitystavat vaihtelevat. Törmäyssuoja ja -pollari voidaan kiinnittää maahan, joko upottamalla tai aluslevyllä lattiapintaan. Cronvallilla on uusi kiila-ankkurien tuoteperhe, jonka ansiosta aluslevyllisten törmäyssuojien ja -pollarien kiinnittäminen helpottuu huomattavasti.

Tuoteperheessä on mukana kaikki yhteensopivat, valmiiksi mietityt kiinnitystuotteet aluslevy kiinnitykseen. Mikäli törmäyssuoja tai -pollari ei ole maahan valettava, vaan kiinnitys tapahtuu aluslevyn avulla, löytyy tuotteen sivulta kaikki tarvittavat tiedot ja tuotteet kiinnitystä varten.

Kiinnitysohjelma on etu kiinnityksen ja etenkin asentajan kannalta; kaikki on tilattavissa samalla kertaa. Törmäyssuojien kiinnittämisessä on tärkeää olla huolellinen, sillä huonosti kiinnitetty pollari kaatuu jo pienestäkin töytäisystä. 

 

Cronvall Oy on rakentamisen terästuotteiden verkkokauppa yrityksille. Kokeile verkkokauppaamme ja ylläty sen helppoudesta. Voit katso tarvitsemiesi tuotteiden hinnat kätevästi suoraan verkkokaupastamme – kerromme ne avoimesti. Kaikki tuotteemme ovat yrityksille suunnattuja, joten hinnat ovat aina alv 0%. Mukavia ostoshetkiä kaupassamme!

Tutustu törmäyssuojiin

Katso kaikki artikkelit