Näitä menee nyt - Törmäyssuojat ja pollarit

9 marraskuuta 2022
Törmäyssuoja eli turvakaide + törmäyspollari
Toomas Lehtonen
Kirjoittaja
Toomas Lehtonen
Aihe
Tuotteet

Törmäyssuojat ja pollarit ovat malliesimerkkejä tuotteista, joihin panostamalla vältät inhimilliset ja aineelliset vahingot. Siis tärkeitä hankintoja moniin ympäristöihin, kuten työmaille sekä tuotantotiloihin ja viime aikoina tilauksia onkin sadellut.

Suosioon voi olla muitakin syitä, mutta arvelemme sen johtuvan uudesta toimittajastamme, jonka ansiosta tuotteet ovat nyt saatavilla erittäin nopeasti kotimaan varastolta - vieläpä edulliseen hintaan. Ota siis tästä vinkit talteen ja tutustu valikoimaan!

Törmäyssuojat ovat yleisimmin turvakaiteita, kun taas törmäyspollarit ovat tolppia, jotka suojaavat törmäyksiltä. Ero näillä on se, että henkilöt pääsevät kulkemaan pollarien lomitse, kun taas turvakaide estää kulun. Valikoimassa on myös teräslevystä valmistettuja törmäyssuojia, jotka suojaavat kulmia, tai muita ulostyöntyviä rakenteita.

Törmäyssuojilla ja -pollareilla voidaan esimerkiksi ohjata liikennettä, suojata iskuille herkkää kohdetta tai luoda turvallisia kulkureittejä haluamallaan tavalla. 

 

Törmäyssuojien ja -pollarien käyttötarkoitukset

Törmäyssuojia ja -pollareita voidaan käyttää samoihin kohteisiin. Molemmilla voidaan esimerkiksi estää jonnekkin ajo, suojata jotakin tilaa tai seinää sekä ohjata liikennettä haluttuun suuntaan.

Yleisiä paikkoja törmäyssuojille ja -pollareille ovat esimerkiksi suuren kaupan parkkipaikka tai parkkihalli. Näissä kohteissa suojien ja pollareiden käyttötarkoitus on turvata kulkureittejä sekä ulkorakenteita autoilta.

Muita yleisiä käyttötarkoituksia ovat esimerkiksi yritysten tuotanto- ja varastotilat, joissa halutaan suojata sekä ohjata ihmisen ja kaluston liikkumista.

 

Verkkokaupasta törmäyssuojat ja -pollarit joka tarpeeseen

Törmäyssuojissa ja -pollareissa on eroja muun muassa korkeuksissa, paksuuksissa ja väreissä. Cronvallin valikoimasta löytyy suojia ja pollareita jokaiseen käyttötarkoitukseen. Törmäyssuojamme ja -pollarimme ovat korkealaatuisia sekä kestäviä. Tuotteemme ovat käsitelty niin, että ne soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Törmäyspollareita on saatavilla sekä kelta-mustalla huomiovärillä kuin teräksen värisenä. Kelta-mustaksi maalattu pollari on usein tarkoitettu parkkihalleihin ja teollisuuskäyttöön, kun taas teräksinen versio käy ohjaamiseen ulkona. 

 

Törmäyssuojien ja -pollareiden kiinnitys

Törmäyssuojien ja -pollareiden kiinnitystavat vaihtelevat. Törmäyssuoja ja -pollari voidaan kiinnittää maahan, joko upottamalla tai aluslevyllä lattiapintaan.

Tuoteperheessä on mukana kaikki yhteensopivat, valmiiksi mietityt kiinnitystuotteet aluslevy kiinnitykseen. Mikäli törmäyssuoja tai -pollari ei ole maahan valettava, vaan kiinnitys tapahtuu aluslevyn avulla, löytyy tuotteen sivulta kaikki tarvittavat tiedot ja tuotteet kiinnitystä varten.

Kiinnitysohjelma on etu kiinnityksen ja etenkin asentajan kannalta; kaikki on tilattavissa samalla kertaa. Törmäyssuojien kiinnittämisessä on tärkeää olla huolellinen, sillä huonosti kiinnitetty pollari kaatuu jo pienestäkin töytäisystä. 

 

Cronvall.fi on teollisten tuotteiden verkkokauppa ammattilaisille. Teemme ostamisesta oikeasti sujuvaa ja tilaamiseen tarvitset vain Y-tunnuksen.
Hinnat ja toimitusajat löytyvät avoimesti netistä ja pitävät aina paikkansa
Kaikki tuotteemme ovat yrityksille suunnattuja, joten hinnat ovat aina alv 0%.

Tutustu törmäyssuojiin

Katso kaikki artikkelit