AdBlue® – nyt kätevästi verkkokaupasta | Cronvall Oy

12 maaliskuuta 2021
AdBlue® tuotteet Cronvallin yritysverkkokaupasta
Jussi Masalin
Kirjoittaja
Jussi Masalin
Aihe
Tuotteet

Cronvallin verkkokaupasta voi ostaa nyt kotimaista yhteistyökumppanimme Arom-dekor Kemi Oy:n Kouvolassa valmistamaa AdBlue -nestettä. Cronvall myy AdBlueta 1000 litran IBC-konteissa, 210 litran tynnyreissä sekä 25 litran kanistereissa. Verkosta tilaamalla varmistat helposti, että AdBlue® -nestettä on aina saatavilla työkoneen SCR-järjestelmään.

Mitä on AdBlue?

AdBlue -neste on urea-vesiliuosta, jota ruiskutetaan dieselmoottorin pakokaasuun typpioksidipäästöjen neutraloimiseksi. Pakokaasuun ruiskutettu AdBlue neutraloi typen oksideja, ja pakokaasussa tapahtuvissa reaktioissa syntyy vaaratonta typpeä, hiilidioksidia ja vettä.

AdBlueta käytetään dieselmoottoreissa, joissa on SCR-katalysaattori. Käytännössä tämä tarkoittaa kaikkia raskaita dieseltyökoneita.

 Adblue-1000lAdblue-210l_mlAdblue-20l-full-pallet_ml

Adblueta voit tilata verkkokaupastamme eri kokoisina pakkauksina.

AdBlue -nesteen säilytys ja käsittely

 

AdBlue on suhteellisen haitaton eläimille ja ihmisille, eikä neste syty tai räjähdä. Pese iholle roiskunut AdBlue pois runsaalla vedellä. Suojakäsineillä vältät ihoärsytyksen. 

Varastoi AdBlueta sisätiloissa alle 25 asteen lämpötilassa. Noin -11 asteessa AdBlue jäätyy. Oikein säilytettynä AdBlue säilyy vähintään vuoden.

Koska AdBluen varastoiminen on helppoa, sitä on kätevä hankkia suurempikin erä valmiiksi. Näin vältytään toiminnan seisauksilta, sillä SCR-järjestelmä tarvitsee aina AdBlueta toimiakseen. Jotta herkkä SCR-katalysaattori ei mene rikki, älä sekoita AdBlue-liuokseen muita aineita ja käytä aina vain lisensoitua tuotetta.

Cronvallin AdBlue -liuos valmistetaan tarkkojen säädösten mukaan

 

AdBlue on sertifioitu tuote, jonka valmistus on tarkkaan säädeltyä. Pakokaasuun ruiskutettava urealiuos voidaan merkitä tavaramerkillä AdBlue®, kun sen valmistaja on saksalaisen VDA:n lisensoima ja se valmistetaan eurooppalaisen ISO/PAS 22241-1 -standardin mukaan. 

Cronvallin myymä AdBlue -liuos on kotimainen tuote. Tuotannosta lähetetään joka viikko useita AdBlue-tuotenäytteitä saksalaiselle ASG-laboratoriolle analysoitavaksi. Yksi Suomen johtavista liikenteen typen oksideja vähentävän AdBlue -liuoksen valmistajista löytyy Kouvolasta. Arom-dekor Kemi Oy:n tuotantolaitokset valmistavat Kouvolassa suuren osan Suomen AdBlue -liuoksista.

Arom-dekor Kemi Oy on osa Vilokan Groupia, joka on ympäristötekniikan ja kiertotalouden edelläkävijä Ruotsissa. Arom-dekor Kemi Oy:n ja koko Vilokan Groupin toiminnan tarkoitus on jatkuva kehitys ihmisten ja ympäristön hyväksi.

Cronvall Oy on rakentamisen terästuotteiden verkkokauppa yrityksille. Kokeile verkkokauppaamme ja ylläty sen helppoudesta. Voit katsoa tarvitsemiesi tuotteiden hinnat kätevästi suoraan verkkokaupastamme – kerromme ne avoimesti. Kaikki tuotteemme ovat yrityksille suunnattuja, joten hinnat ovat aina alv 0%. Mukavia ostoshetkiä kaupassamme!

 

Tutustu AdBlue-valikoimaan

Katso kaikki artikkelit