Tracegrown ympäristöystävällinen luomuhyväksytty lannoite

13 huhtikuuta 2023
Eliisa Kreegimäe
Kirjoittaja
Eliisa Kreegimäe

 

ZM-Grow on innovatiivinen lannoite, joka on suunniteltu erityisesti käytettäväksi ympäristöystävällisesti ja kestävästi. Tuote valmistetaan kierrätetyistä alkaliparistoista, jotka muuten päätyisivät jätteeksi. Tämä vähentää merkittävästi ympäristön kuormitusta ja auttaa samalla suojelemaan luonnonvaroja. Se täyttää kaikki EU:n asettamat lannoitevaatimukset ja sisältää 60 g/l sinkkiä, 67 g/l mangaania, 75 g/l rikkiä, pH 3,9 ja tiheyden 1,36 kg/l.

 

ZM-Grow on täysin kierrätysraaka-aineista valmistettu suomalainen lehtilannoite, joka soveltuu kaikille viljelykasveille, kuten vehnälle, kauralle ja nurmelle. Luomuhyväksytyn ZM-Grow’n avulla kasvit saavat tarvitsemansa hivenravinteet, mikä auttaa parantamaan kasvien kasvua ja kehitystä. Se myös vähentää kasvien sairauksien riskiä ja parantaa kasvien vastustuskykyä haitallisille ympäristötekijöille. Lehtilannoituksen lisäksi tuote soveltuu myös siementen peittaukseen. Seos koostuu 2-3 litrasta ZM-Grow’ta sekoitettuna 200-400 litraan vettä hehtaaria kohti.

 

ZM-Grow on helppo kaataa ja annostella, sillä se on täysin vesiliukoinen. Lannoitetta voi sekoittaa muiden maatalouskemikaalien kanssa, kuten rikka-aineiden, ja sen käyttö ei vaadi esikäsittelyä tai ruiskuja. ZM-Grow on hyvä valinta niille, jotka haluavat ympäristöystävällisen ja tehokkaan lehtilannoitteen kasvien kehityksen tueksi.

LANNOITE TRACEGROW 10L KANISTERI

Kasvilannoitteen käyttöajan optimaalisuus riippuu monista tekijöistä, kuten viljelykasvin tyypistä, maalajista, sääolosuhteista ja kasvien tarkoista ravinnontarpeista. Yleisesti ottaen paras aika lannoitteen levittämiseen on kasvukaudella, kun kasvit ovat aktiivisessa kasvussa ja niiden ravinnontarve on suurempi. Tilaa nyt ZM-Grow lannoite Cronvallilta nopealla toimitusajalla.

 

Katso tuote 

 

Cronvall helpottaa yritysten hankintoja kaikkien rakentamisen ja teollisuuden tuotteiden osalta. Kerromme ALV0%-hinnat sekä toimitusaika-arviot avoimesti ja ostamaan pääset heti pelkällä Y-tunnuksella.

 

Katso kaikki artikkelit