Ammattilaisen erikoistyökalut nyt verkkokaupasta - STC-Trading Oy

2 marraskuuta 2022
Toomas Lehtonen
Kirjoittaja
Toomas Lehtonen
Aihe
Oppaat

Laadukkaat työvälineet helpottavat ammattilaisen työtä ja todella laadukkaat tuotteet maksavat itsensä kestävyydellä ja käyttömukavuudella hetkessä takaisin. Valikoimastamme löytyvät tuotteet täyttävät todella laadukkaan määritelmän ja kovassakin käytössä ne palvelevat vuosikausia. 

 

STC Trading Oy, tutummin ‘STC’, on nopea ja luotettava ammattityökalujen maahantuoja, mikä tekeekin siitä itsestäänselvän yhteistyökumppanin Cronvallille. STC:n tuotetietous ja vahva osaaminen tuovat etuja yhteistyöhön ja erityisesti asiakkaillemme. Myös saatavuus on loistava, sillä STC:n keskusvaraston yli 2,4 hyllykilometriä takaavat, että erikoistuneempiakin työkaluja ja laitteita on aina muutamia kappaleita valmiina toimitukseen. Kotimaisen keskusvaraston sijainti Akaalla tekee logistiikasta sujuvaa ja toimitusajoista lyhyitä.

Seuraavaksi esittelemme heidän katalogistaan kolme kiinnostavaa valmistajaa sekä kolme esimerkkiä itse tuotteista.

Euroboor porausratkaisut ja F16+ Magneettijalka käsikäyttöisille porakoneille

TUBE.55

 

Euroboor edustaa poraus- ja leikkausratkaisujen valmistajien terävintä kärkeä. Tuotteet näyttävät ja tuntuvat lähes tuhoutumattomilta ja yksityiskohdat on hiottu ammattilaisen tarpeisiin. Cronvallin valikoimassa merkkiä edustavat poraustuotteet; Terä- ja adapterisarjojen sekä lastunpoimijan lisäksi saatavilla ovat huippulaadukkaat magneettiporakoneet. 

Euroboor F16+ on erityisen monikäyttöinen magneettijalka, jolla muunnat olemassaolevasta käsiporakoneesta metallipintoihin tarttuvan magneettiporakoneen edullisesti. Uudet mallit tunnistaa +-merkinnästä mallinimessä, mikä merkitsee samalla ylijännite- ja virranvaihtelusuojaa. Koneen käyttäminen onnistuu siis turvallisesti heikosta virransyötöstä huolimatta. 

 

ebf16p220v_1

F16+ on varustettu GYRO-TEC-turvaominaisuudella, jonka kiihtyvyyden ja siirtymän havaitsevalla gyroskooppisella anturilla varmistetaan, että moottori sammuu heti, jos jalka liikkuu, tai edes voimakkaasti tärähtää.

Mondelin levytyökalut ja Levpano® II levyhissi

Frame 41

 

Mondelin on innovatiivisista levytyökaluistaan tunnettu ranskalainen työkaluvalmistaja, joka ylpeänä ilmoittaa liiketoimintansa kantavaksi tavoitteeksi käsityöläisten työskentelyn helpottamisen. Katso kaikki tuotteet täältä.

Kehitystyön huipentumana nostamme esiin Levpano® II -levyhissin. Kyseessä on kokonaisvaltainen ratkaisu kaikenlaisten levyjen asentamiseen, jolla haastavatkin asennuskohteet ovat helposti ja turvallisesti saavutettavissa. Patentoidun vaijeritoimisen putoamissuojan lisäksi mallin ominaisuuksiin kuuluu erinomainen kuljetettavuus - se mahtuu purettuna äärimmäisen pieneen tilaan ja koottuna kulkee 73cm oviaukosta jalustaa purkamatta.

 

Stabila mittausvälineet ja viimeinen vatupassi, jonka tarvitset

16406-Image-1962K-01

Stabila on mittausvälineiden alan markkinajohtaja lähes kaikkialla. Asemaa on rakennettu pitkällä historialla sekä väsymättömällä kehitystyöllä. 

Innovaatiot tutuissa tuotteissa, lukuisat patentit sekä pettämätön mittaustarkkuus tekevät siitä tekevän ammattilaisen luottomerkin. Mittausvälineiden laadukkuuteen voit luottaa ankarimmissakin olosuhteissa, säällä kuin säällä. Tästä todisteena toimii myös useimmille vesivaa’oille myönnettävä 10 vuoden takuu. 

Esimerkiksi valikoitui yksinoikeudella yksi Stabilan suosituimmista tuotteista - vesivaaka, eli vatupassi. Tarkemmin 2 metrin Elementtivesivaaka 196-2-P. Kiistatta kovapintaisen näköiseen, mutta yksinkertaiseen tuotteeseen sisältyy lukemattomia fiksuja ominaisuuksia, jotka erottavat sen rautakaupan halvimmasta yksilöstä.

Frame 44

“Kupla”, eli libelli löytyy vesivaa’asta aina, eikä sen osalta heti osaisikaan odottaa merkittäviä laatueroja. Totuus on kuitenkin toisenlainen - erityisesti libellin kiinnitystapa erottaa laatutuotteen joukosta. Leikkauskuvasta nähdään, kuinka Stabilan kiinnitys on muodostettu alumiiniprofiilin sisään. Profiilin sisäinen valettu tuki varmistaa “kuplan” pysymisen vaaterissa ilman tarvetta erilliselle kalibroinnille.

Yhdessä jäykän ja vahvistetun alumiiniprofiilin kanssa, vesivaa’an rakenne kestää koviakin iskuja ja vaikka päivittäistä ammattikäyttöä. Tässä on työkalu, jota ei tarvitse käsitellä silkkihansikkain. 

 

Cronvallilta ostat tarvitsemasi, ajasta ja paikasta riippumatta sekä aina läpinäkyvään ja kilpailukykyiseen hintaan. Toimitukset tulevat ajallaan ja tilaaja pysyy niistä ajan tasalla. Tarvitset tilaukseen vain Y-tunnuksen ja tavara on luonasi silmänräpäyksessä.

Tilaa työkalut nopealla toimituksella

Katso kaikki artikkelit