Eläinverkoilla rajataan ja suojataan alueita sekä teitä | Cronvall Oy

18 joulukuuta 2020
Cronvall eläinverkot
Toomas Lehtonen
Kirjoittaja
Toomas Lehtonen
Aihe
Tuotteet

Eläinverkot rajaavat eläinten elinalueita ja suojaavat ihmisiä eläimiltä myyristä hirviin. Cronvallin valikoimasta löydät erilaisia eläinverkkoja pieniä- sekä suuria eläimiä varten.

Eläinverkkoa ostaessa kannattaa muistaa huomioida sen käyttötarkoitus. Jokaisen eläinverkon kohdalla verkon ominaisuudet, kuten silmäkoot ovat mietitty juuri tiettyä eläinlajia tai -ryhmää varten. Näin ollen on hyvä ostaa juuri tiettyyn käyttötarkoitukseen tehty verkko.

Lue vinkkimme eläinverkon valintaan ja nappaa niiden avulla oikea tuote verkkokaupastamme!

 

Eläinverkot suurille eläimille

 

Suurin osa eläinverkoista on alueiden rajaamiseen tarkoitettua verkkoa. Verkot on kudottu sinkitystä langasta. Suuremmille eläimille tarkoitetuissa verkoissa on suurempi silmäkoko ja langanpaksuus. Nämä mittatiedot on helppo tarkistaa verkkokauppamme tuotetiedoista.

Hirviverkko on varmasti kaikille tuttu eläinverkko, sillä sitä näkee melkein joka teiden varsilla. Hirviverkko on myös Cronvallin suosituin tuote. Verkkoa ostaessa kannattaa tarkistaa se, että se täyttää eurooppalaiset hirviverkoille asetetut mitta- ja laatustandardit. Kaikki Cronvallin hirviverkot täyttävät kyseiset standardit, joten voit huoletta ostaa tuotetta verkkokaupastamme.

Muita suuremmille eläimille tarkoitettuja verkkojamme ovat lammasverkko, poroverkko, peltoverkko ja koiraverkko. Kaikki aitaverkot myydään rullatavarana, 20–100 m:n rullissa. Löydät kyseiset tuotteet verkkokaupastamme, josta löytyy muutamiakin eri vaihtoehtoja verkon valintaan.Eläinverkot pienille eläimille

 

Kaikkia eläinverkkoja ei tarvita kilometrikaupalla, mutta yhtä tärkeitä ne ovat silti. Edullisella verkolla voit suojata talosi kalliilta vahingoilta. Hiiriverkko on tärkeää asentaa alapohjan lisäksi räystäälle, koska sitä kautta pieneläimet pääsevät usein taloihin.

Kanaverkkoa lukuun ottamatta pieneläinverkkoja ei ole kudottu kuten suurempisilmäisiä eläinverkkoja, vaan ne on valmistettu hitsaamalla. Hitsaamisen jälkeen verkko jälkisinkitään, jotta korroosion suoja olisi tehokas. Myös verkko ruostumattomasta teräslangasta on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto, kun tarvitset säänkestävää verkkoa suojaksi pieniltä tuholaisilta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu verkko on hyvä valinta esimerkiksi räystäsverkoksi. 

Lisäksi valikoimastamme löytyy pvc-pinnoitettuja sinkittyjä verkkoja, jotka vihreän värinsä ansiosta sulautuvat hyvin puutarhaan. Näitä verkkoja voit käyttää esimerkiksi rajaamaan pienten lemmikkien ulkoilualueita tai suojaamaan kasveja jänisvahingoilta.

Pieneläinverkkomme ovat rullatavaraa ja verkkoja saa eri silmäkoossa käyttötarkoituksesta riippuen. 

 

Helpota eläinverkkojen pystytystä – osta tolpat samalla

 

Huomaathan, että Cronvallilta saat myös teräväkärkiset painepuutolpat verkkojen pystytystä varten. Puutolppien lisäksi tarjoamme aitatolpiksi sinkittyjä terästolppia. Näihin terästolppiin on helppo kiinnittää eläinverkko vaikka yksin: nosta vain verkko koukuille ja lyö koukut sisään. Et tarvitse apumiestä etkä sinkilöitä. Helppoa kuin aidanteko!

Cronvallin puiset aitatolpat on kyllästetty Pohjoismaisen puunsuojaneuvoston määrittelemään A-luokkaan. Tolppia voi käyttää suorassa vesi- ja maakosketuksessa, eikä niistä irtoa haitallisia aineita ympäristöön. Puutolppiamme voit siis käyttää myös herkissä ympäristöissä kuten pohjavesialueilla.

 

Cronvall Oy on rakentamisen terästuotteiden verkkokauppa yrityksille. Kokeile verkkokauppaamme ja ylläty sen helppoudesta. Voit katso tarvitsemiesi tuotteiden hinnat kätevästi suoraan verkkokaupastamme – kerromme ne avoimesti. Kaikki tuotteemme ovat yrityksille suunnattuja, joten hinnat ovat aina alv 0%. Mukavia ostohetkiä kaupassamme!

 

Katso kaikki eläinverkkomme täältä

Katso kaikki artikkelit