Eläinverkko – Suojaamiseen ja aitaamiseen oiva valinta

joulukuuta, 18 2020
Toomas Lehtonen
Kirjoittaja
Toomas Lehtonen
Aihe
Tuotteet

Eläinverkot rajaavat eläinten elinalueita ja suojaavat ihmisiä eläimiltä myyristä hirviin. Cronvallin valikoimasta löydät erilaisia aitaverkkoja sekä pieneläinverkkoja. Jokaisen eläinverkon kohdalla verkon ominaisuudet on mietitty juuri tiettyä eläinlajia tai -ryhmää varten. Emme siis suosittele ostamaan koiraverkkoa lammasverkoksi tai toisin päin.


Aitaverkot

Suurin osa eläinverkoista on alueiden rajaamiseen tarkoitettua aitaverkkoa. Aitaverkot on kudottu sinkitystä langasta. Suuremmille eläimille tarkoitetuissa verkoissa on suurempi silmäkoko ja langanpaksuus. Nämä mittatiedot on helppo tarkistaa verkkokauppamme tuotetiedoista.

Hirviverkko on varmasti kaikille tuttu eläinverkko, sillä sitä teiden varsilla riittää. Hirviverkko on myös Cronvallin suosituin tuote. Hirviverkkomme täyttää tietenkin eurooppalaiset hirviverkoille asetetut mitta- ja laatustandardit. 

Muita aitaverkkojamme ovat lammasverkko, poroverkko, peltoverkko ja koiraverkko. Kaikki aitaverkot myydään rullatavarana, 20–100 m:n rullissa. Määrä vaikuttaa hintaan, kun tilattava määrä on yli 5 rullaa

Huomaathan, että Cronvallilta saat myös teräväkärkiset painepuutolpat aitaverkkojen pystytystä varten. Puutolppien lisäksi tarjoamme aitatolpiksi sinkittyjä terästolppia. Näihin terästolppiin on helppo kiinnittää aitaverkko vaikka yksin: nosta vain verkko koukuille ja lyö koukut sisään. Et tarvitse apumiestä etkä sinkilöitä. Helppoa kuin aidanteko!

Cronvallin puiset aitatolpat on kyllästetty Pohjoismaisen puunsuojaneuvoston määrittelemään A-luokkaan. Tolppia voi käyttää suorassa vesi- ja maakosketuksessa, eikä niistä irtoa haitallisia aineita ympäristöön. Puutolppiamme voit siis käyttää myös herkissä ympäristöissä kuten pohjavesialueilla.

 

Pieneläinverkot

Kaikkia eläinverkkoja ei tarvita kilometrikaupalla, mutta yhtä tärkeitä ne ovat silti. Edullisella verkolla voit suojata talosi kalliilta vahingoilta. Muista asentaa hiiriverkko alapohjan lisäksi räystäälle, koska sitä kautta pieneläimet usein taloihin pääsevät.

Kanaverkkoa lukuun ottamatta pieneläinverkkoja ei ole kudottu kuten suurempisilmäisiä aitaverkkoja, vaan ne on valmistettu hitsaamalla. Hitsaamisen jälkeen verkko jälkisinkitään, jotta korroosion suoja olisi tehoskas. Myös kestävä rosteriverkko ruostumattomasta teräslangasta on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto, kun tarvitset säänkestävää verkkoa suojaksi pieniltä tuholaisilta. Rosteriverkko on hyvä valinta esimerkiksi räystäsverkoksi. 

Lisäksi valikoimastamme löytyy pvc-pinnoitettuja sinkittyjä verkkoja, jotka vihreän värinsä ansiosta sulautuvat hyvin puutarhaan. Näitä verkkoja voit käyttää esimerkiksi rajaamaan pienten lemmikkien ulkoilualueita tai suojaamaan kasveja jänisvahingoilta.

Pieneläinverkoissamme silmäkoko on 2.8 -- 3.5 – 6.3 mm. Myös kaikki pieneläinverkkomme ovat rullatavaraa.


Cronvallin verkkokaupan asiakkaita ovat muun muassa urakoitsijat, kunnat, maanrakennusyritykset, metallirakennepajat ja yrittäjät. Kokeile verkkokauppaamme ja ylläty sen helppoudesta: tilaat tarvitsemasi tuotteet jopa 10 sekunnissa.

 

Tutustu eläinverkkoihin

Katso kaikki artikkelit