Teräsköysiä ja ketjuja

9 lokakuuta 2023
Eliisa Kreegimäe
Kirjoittaja
Eliisa Kreegimäe
Aihe
Oppaat

Cronvallin verkkokaupassa pääset tutustumaan vieläkin laajempaan valikoimaan nostoapuvälineitä. Olipa köysitarpeesi nostimiin, vinsseihin tai nostoapuvälineisiin Cronvall tarjoaa laadukkaat vaihtoehdot teräsköysistä. Cronvallin verkkokaupasta löytyvät myös kestävät nostoapuvälineet kuten nostolenkit ja nostorenkaat.

 

Köysien valintaan vaikuttaa niiden rakenne ja käyttötarkoitus.

Teräsköysiä löytyy kuitu- ja terässydämellä. Kuituköydet ovat notkeampia kuin terässydämellä olevat, mutta terässydän antaa köydelle paremman tuen, jolloin köysi säilyttää hyvin muotonsa. Teräsköyden valintaa tehdessä tulee varmistaa köyden oikea tyyppi, rakenne, halkaisija ja pituus. Vääränlainen teräsköysi saattaa lyhentää käyttöikää huomattavasti ja aiheuttaa köyden murtumisen. Nämä tiedot löydät tuotetiedoista.

 

Teräsköysiä on saatavilla eri paksuuksilla ja 100 metrin minimitilauksella. Kaikki tuotteet täyttävät SFS/EN 818-2 -standardin vaatimukset, noudattavat direktiivejä. Materiaalivaihtoehdot ovat teräs, sinkitty ja haponkestävä. Lisäksi tuotteet ovat saatavilla nopealla toimituksella.

 

Laadukkaat teräsköydet Cronvallilta

Yksi esimerkki Cronvallin valikoimasta on Teräsköysi 6x36WS+IWRC. Köyden rakenne on terässydämellä 6x36 Warrington-Seale. Tämä viittaa köyden tai vaijerin rakenteeseen, joka koostuu kuudesta ulommasta säikeestä ja 36 sisäisestä säikeestä, jotka on valmistettu Warrington-Seale-tekniikalla. Terässydän tarkoittaa, että köyden ydinosa on tehty teräksestä.

 

Tätä teräsköyttä löytyy Cronvallilta 3mm - 20 mm halkaisijalla. Tämä yleiskäyttöinen köysi soveltuu monenlaisiin nostotarpeisiin, kuten vinsseihin, nostureihin, paalukoneisiin, laahakoneisiin, haruksiin ja nostorakseihin. Tätä köyttä ei tule käyttää leikarin kanssa. 

 

6X36IWRC (1)

TERÄSKÖYSI TERÄS 10MM - 6X36WS+IWRC 

Nostoapuvälineiden valinnassa on tärkeää ottaa huomioon niiden käyttötarkoitus, tekniset ominaisuudet ja turvallisuusvaatimukset. Cronvallin laaja valikoima teräsköysiä ja ketjuja tarjoaa luotettavia vaihtoehtoja erilaisiin nostotöihin. Tiedot tuotteista ja niiden käyttöohjeet löydät Cronvallin verkkokaupasta.

 

Cronvall helpottaa yritysten hankintoja kaikkien rakentamisen ja teollisuuden tuotteiden osalta. Kerromme ALV0%-hinnat sekä toimitusaika-arviot avoimesti ja ostamaan pääset heti pelkällä Y-tunnuksella.

 

Katso kaikki artikkelit