Sisätilojen käsijohteet Cronvallilta

22 helmikuuta 2024
Eliisa Kreegimäe
Kirjoittaja
Eliisa Kreegimäe
Aihe

Cronvallin puukäsijohteet

 

Tässä blogissa esitellään Cronvallin valikoimasta saatavilla olevat sisätilojen puukäsijohteet eli puukaiteet, ja kerrotaan puukäsijohteiden asentamisesta ja yhdisteltävyydestä valikoimamme muihin tuotteisiin. Kaikki puukäsijohteemme ovat monipuolisesti sovellettavissa eri käyttötarkoituksien mukaisesti ja yhteensopivia valikoimastamme löytyvien RST-osien kanssa. Kaidejärjestelmämme avulla puukäsijohteiden asennus onnistuu helposti ilman hitsausta.

 

Puukäsijohteet

Cronvallin puukäsijohdevalikoima koostuu puolihimmeäksi lakatuista koivupuukaiteista, mäntypuukaiteista, tammipuukaiteista sekä saarnipuukaiteista. Kaikki puukäsijohteemme toimitetaan 3 metrin vakiomitoissa, lukuun ottamatta saarnikaidetta, joka toimitetaan 2.5 m mitoissa. Leikkauspalvelua ei ole saatavilla. Mahdollisimman suoran lopputuloksen saamiseksi puukaiteet ovat valmistettu liimaamalla kaksi lankkua yhteen ja sorvaamalla pyöreäksi. Näin ollen puusäleet saattavat olla eri suuntaisia. 

 

 

 

Puukäsijohteen asentaminen ja muokkaaminen

Puukäsijohteen asennuksen yhteydessä kaiteiden päädyt tulee hioa tai sahata tarkkaan tasaisiksi. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme suorittamaan leikkauksen sirkkelillä. Näin varmistetaan, että käsijohde on yhteensopiva adaptereidemme kanssa. 

 

Screenshot 2024-02-27 111621-1

 

Puukäsijohteen kiinnittäminen seinään onnistuu helposti ruostumattomasta teräksestä valmistettujen seinäkannikkeiden avulla. Valikoimassamme on useita seinäkannikevaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Puukaiteiden kiinnittäminen kaidekannikkeeseen tapahtuu puuruuveilla. Halutusta lopputuloksesta riippuen puukäsijohteen voi lopuksi viimeistellä liittämällä käsijohteen päähän vielä rosterisen adapterin. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

 

Käsijohteeseen saa halutessaan luotua erilaisia muotoja ja mutkia kaidekäyrän avulla. Tällöin asennukseen tarvitaan kaidekäyrän lisäksi kaksi adapteria


puukaide-adapteri (1)

Kaidekäyrä sekä adapterit.

 

Käsijohteet liitetään yhteen adaptereilla ja liitoskappaleilla. Cronvallin valikoimassa on saatavilla perinteisen ruostumattomasta teräksestä valmistetun liitoskappaleen lisäksi muun muassa T-haara liitoskappale sekä ristiliitoskappale.

 

Liitoskappale

 


Cronvallin sisätilojen puukäsijohteet ovat helposti muokattavissa erilaisiin käyttötarkoituksiin. Katso koko valikoima puukaidevalikoima Cronvallin verkkokaupasta.

Katso kaikki artikkelit