Cronvallin uppopumput ovat ammattilaisen työvälineitä kovaan käyttöön

kesäkuuta, 4 2021
Cronvallin uppopumput
Jussi Masalin
Kirjoittaja
Jussi Masalin

Cronvallin valikoimasta löydät nyt kolme uppopumppua rakennustyömaille, tulva-alueille ja kaivoksiin. Valikoimamme uppopumput ovat ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja voimakkaita pumppuja, joilla onnistuu veden poisto syvästäkin kuopasta ja pitkään poistoletkuun. Kestävillä uppopumpuillamme on takuu.


Ammattilaisen uppopumput

Cronvallin verkkokaupan GAARD-pumput ovat nimenomaan ammattikäyttöön tarkoitettuja pumppuja. Uppopumpuissamme on korkea paineentuotto ja suuri nostokorkeus. Metalliosat, kuten siipipyörä ja laadukas laakerointi kestävät kovaa käyttöä. Tehokkuuden ja kestävyyden lisäksi muutkin pumppujen ominaisuudet on suunniteltu ammattilaista ajatellen: pumpuissa on ammattilaisten suosima 2 tuuman kynsiliitin runkoletkulle, jolloin omiakin letkuja voi käyttää tämän yleisliitäntätavan ansiosta ja lisäksi pumpun oma 15 metrinen virtajohto, jolloin ei tarvitse pelata jatkojohdoilla veden seassa.

Cronvallin uppopumput:

    •  GAARD® D 390 ja GAARD® D 475 ovat yleiseen vedenpoistoon tarkoitettuja pumppuja, joilla on suuri nostokorkeus. Molemmat pumput nostavat tehokkaasti vettä kaivannoista, ojista ja kaivoista. Raekooltaan alle 5 mm:n kiintoaine ei heikennä näiden pumppujen tehoa.
    • GAARD® S 500 on kannettava mutapumppu, joka käsittelee tehokkaasti liejusta vettä, mutaa ja lietettä. Pumppua käytetään säiliöiden tyhjennykseen sekä ojien ja lampien puhdistukseen. Mutapumppu käsittelee nesteiden ja kiintoaineiden seosta, jossa raekoko on alle 40 mm.
 

S500-uppopumppu-tuotekuvaUppopumppu-D390

 
GAARD-uppopumppujen takuu ja huolto

 

Kun halpa pumppu menee rikki, sille ei voi useinkaan tehdä mitään. GAARD-uppopumppujen elinkaari on peruspumppuja pidempi, sillä ne ovat rakenteeltaan yksinkertaisia ja kestäviä ja niihin löytyy aina varaosia. Meiltä hankkimaasi GAARD-pumppuun saat valmistuttajan 2 vuoden takuun.

Kaikki pumput tarvitsevat ennen pitkää huoltoa. GAARD-uppopumppujen valmistuttaja on tehnyt huoltoprosessin mutkattomaksi, ja huoltoprosessi toimii paperin lisäksi oikeasti käytännössä. Jos meiltä hankkimasi pumppu menee rikki, klikkaa huolto linkkiä verkkokaupassa pumppujen kohdalla niin pistetään huoltoprosessi käyntiin.

 

Kustannustehokasta pumppaamista

 

Cronvallin verkkokaupan uppopumput ovat keskihintaisia ammattikäyttöön tarkoitettuja pumppuja. Koska tuotteen teho ja käytettävyys ovat erinomaisia ja laadun ja huollon ansiosta elinkaari mahdollisimman pitkä, on GAARD-uppopumppu kustannustehokas valinta ammattikäyttäjälle.

Jos vielä jäit miettimään tarkempia lukuja tai sopivan uppopumpun valintaa omaan käyttöön, tutustu kaikkiin kolmeen uppopumppumme täällä.

 

Cronvallin on rakentamisen terästuotteiden verkkokauppa yrityksille. Asiakkaitamme ovat muun muassa urakoitsijat, kunnat, maanrakennusyritykset, metallirakennepajat ja yrittäjät. Kokeile verkkokauppaamme ja ylläty sen helppoudesta: tilaat tarvitsemasi tuotteet jopa 10 sekunnissa.

 

Siirry verkkokauppaan

Katso kaikki artikkelit