Uppopumput ammattikäyttöön | Cronvall Oy

4 kesäkuuta 2021
Cronvallin uppopumput
Jussi Masalin
Kirjoittaja
Jussi Masalin

Uppopumpuilla pystytään siirtämään vesi helposti paikasta toiseen. Niitä voidaan nimensä mukaan käyttää veden pumppaamiseen ja näin ollen tyhjentää vesi pois paikoista, jonne sitä ei haluta. 

Cronvallin valikoimasta löydät monia uppopumppuja rakennustyömaille, tulva-alueille ja kaivoksiin. Valikoimamme uppopumput ovat ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja voimakkaita pumppuja. Pumppujen pitkän poistoletkun ansiosta saat veden pois syvästäkin kuopasta. Haluamme taata pumppujen kestävillä ja siksi niillä on takuu.

Uppopumput ammattikäyttöön

Cronvallin verkkokaupan uppopumput ovat nimenomaan ammattikäyttöön tarkoitettuja pumppuja. Uppopumpuissamme on korkea paineentuotto ja suuri nostokorkeus. Metalliosat, kuten siipipyörä ja laadukas laakerointi kestävät kovaakin käyttöä.

Tehokkuuden ja kestävyyden lisäksi muutkin pumppujen ominaisuudet on suunniteltu ammattilaista ajatellen: pumpuissa on ammattilaisten suosima 2 tuuman kynsiliitin runkoletkulle, jolloin myös omia letkuja voi käyttää tämän yleisliitäntä tavan ansiosta. Lisäksi pumpuissa on oma 15 metrinen virtajohto, jolloin virtajohdoilla ei tarvitse pelata veden seassa.

Cronvallin uppopumput

Cronvallin verkkokaupassa myytävät  GAARD® uppopumput kestävät pitkään raskastakin käyttöä. GAARD® D 390 ja GAARD® D 475 ovat yleiseen vedenpoistoon tarkoitettuja pumppuja, joilla on suuri nostokorkeus. Molemmat pumput nostavat tehokkaasti vettä kaivannoista, ojista ja kaivoista. Raekooltaan alle 5 mm:n kiintoaine ei heikennä näiden pumppujen tehoa.

GAARD® S 500 on kannettava mutapumppu, joka käsittelee tehokkaasti liejusta vettä, mutaa ja lietettä. Pumppua käytetään säiliöiden tyhjennykseen sekä ojien ja lampien puhdistukseen. Mutapumppu käsittelee nesteiden ja kiintoaineiden seosta, jossa raekoko on alle 40 mm.

Hippo 215S on uppopumppu, joka pumppaa 660 litraa vettä minuutissa. Sen nostokorkeus on jopa 15,5 metriä. Pumppu käsittelee nesteiden ja kiintoaineiden seosta, jossa raekoko on maksimissaan 50 mm.

Uppopumppujen takuu ja huolto

Kun halpa pumppu menee rikki, sille ei voi useinkaan tehdä mitään. Verkkokauppamme uppopumppujen elinkaari on peruspumppuja pidempi, sillä ne ovat rakenteeltaan yksinkertaisia ja kestäviä sekä niihin löytyy aina varaosia. Meiltä hankkimaasi pumppuun saat valmistuttajan takuun.

Kaikki pumput tarvitsevat ennen pitkää huoltoa. Uppopumppujemme valmistuttajat ovat tehnyt huoltoprosessin mutkattomaksi, ja huoltoprosessi toimii paperin lisäksi oikeasti käytännössä. Jos meiltä hankkimasi pumppu menee rikki, klikkaa huolto linkkiä verkkokaupassa pumppujen kohdalla niin pistetään huoltoprosessi käyntiin.

Kustannustehokasta pumppaamista

Cronvallin verkkokaupan uppopumput ovat keskihintaisia ammattikäyttöön tarkoitettuja pumppuja. Koska tuotteen teho ja käytettävyys ovat erinomaisia ja laadun ja huollon ansiosta elinkaari mahdollisimman pitkä, on uppopumppumme kustannustehokas valinta ammattikäyttäjälle.

Jos vielä jäit miettimään tarkempia lukuja tai sopivan uppopumpun valintaa omaan käyttöön, niin tutustu uppopumppumme täällä.

 

Cronvall Oy on rakentamisen terästuotteiden verkkokauppa yrityksille. Kokeile verkkokauppaamme ja ylläty sen helppoudesta. Voit katso tarvitsemiesi tuotteiden hinnat kätevästi suoraan verkkokaupastamme – kerromme ne avoimesti. Kaikki tuotteemme ovat yrityksille suunnattuja, joten hinnat ovat aina alv 0%. Mukavia ostoshetkiä kaupassamme!

Tutustu uppopumppuihin

Katso kaikki artikkelit