Vierailimme Raksapodissa – Mitä ostaminen Cronvallilta tarkoittaa?

helmikuuta, 23 2021
Cronvall vierailulla raksapodissa
Jussi Masalin
Kirjoittaja
Jussi Masalin

Toomas Lehtonen Cronvallilta kävi vierailemassa Raksapodi-podcastissa avaamassa sitä, mitä verkkokauppa tarkoittaa perinteisellä alalla, minkälaisia tuotteita Cronvallilta löytyy, minkälainen historia Cronvallilla on ja miltä tulevaisuus alalla näyttää. Kylmää faktaa, mielenkiintoisia tarinoita ja useampi hauska läppä – niistä koostui tämä yhteistyö jakso Raksapodin kanssa. Raksapodin puolelta mukana hostaamassa olivat Mikko Merelä ja Jarkko Nyman.


Miksi Cronvallilla on verkkokauppa?

Rakennusalalla kaupankäynti on monesti perinteistä – puheluita, sähköposteja, katalogeja… Cronvallin verkkokauppa pyrkii tekemään tästä kaikesta helpompaa. Nopeat toimitukset, avoimet hinnat, ei rekisteröintipakkoa tai tilinperustamista  ja standardituotteet ovat kaikki tekijöitä, joilla pyritään tekemään asiakkaalle ostamisesta mahdollisimman helppoa. Podcastissa Toomas, Mikko ja Jarkko käyvät tilanteita läpi, miten alalla suhtaudutaan verkkokauppaan ja missä tilanteissa sen hyödyt nousevat erityisesti esille.

Screen Shot 2021-02-23 at 23.01.45

 Podcast on kuunneltavissa ja katsottavissa sekä Youtubessa että Spotifyssa.

Miten Cronvallin verkkokauppa toimii?

 

Cronvallin verkkokaupasta löytyy yli 3 000 tuotetta, joista valtaosa heti toimitukseen. Jokaisen tuotteen kohdalla pyrimme antamaan mahdollisimman laajasti ja avoimesti tietoa, jotta asiakas tietää tasan tarkkaa, mitä on ostamassa. Monien tuoteryhmien sisältä oikean tuotteen löytämistä helpottavat esimerkiksi hakusuodattimet. 

 

Hioutuneet hankintakanavat  takaavat sen, että tuotteita on aina varastossa ja toimitukset ovat nopeita ( 1-3 päivää). Toimitusajat näkyvät avoimesti muiden tietojen ohella jokaisen tuotteen kohdalla. Mikko ja Jarkko toimivat kumpikin alalla ja tietävät miksi nämä asiat ovat suurimmalle osalle asiakkaista tärkeitä.

 

Mikä on standardi tuotteiden hyöty?

 

Iso osa tuotteistamme on niin sanottuja standardi tuotteita. Standardituotteet saattavat joskus vaikuttaa tylsiltä ratkaisulta, mutta podcastissa käydään tarkemmin läpi sitä, miten erilaisilla ratkaisuilla standardi tuotteista saadaan, ja on saatu, uudenlaisia ratkaisuja aikaan. Standardi tuotteet myös takaavat laadun ja sopivuuden kohteisiin, jotka vaativat tietyt kriteerit kuten esimerkiksi päiväkoti-aidat, ritiläaskelmat tai hitsatut verkot.

 

Uudet tuotteet, verkkokauppa-alusta ja edelläkävijyys

 

Mikko ja Jarkko esittävät podcastissa hyviä kysymyksiä Toomakselle muun muassa siitä miten uudet tuotteet valikoidaan verkkokauppaan, minkälaisella alustalla verkkokauppa toimii, miten B2B teknisen kaupan verkkokaupan edelläkävijäksi on lopulta päädytty ja minkälaista ”taistelu tuulimyllyjä vastaan” on. Mikolla ja Jarkolla on myös omakohtaisia kokemuksia siitä, minkälaisen vastaanoton hieman erilainen lähestyminen asioihin voi alalla saada.

 


Cronvallin teknisen kaupan asiakkaita ovat muun muassa urakoitsijat, kunnat, maanrakennusyritykset, metallirakennepajat ja yrittäjät. Kokeile uudenlaista teknistä kauppaa ja ylläty sen helppoudesta: tilaat tarvitsemasi tuotteet jopa 10 sekunnissa.

 

Katso jakso Yotubesta

Kuuntele jakso Spotifysta

Tutustu verkkokauppaan

 

 

Katso kaikki artikkelit