Raksapodi – Mitä ostaminen Cronvallilta tarkoittaa? | Cronvall Oy

23 helmikuuta 2021
Cronvall vierailulla raksapodissa
Jussi Masalin
Kirjoittaja
Jussi Masalin

Cronvallin operatiivinen johtaja Toomas Lehtonen kävi vierailemassa Raksapodi-podcastissa avaamassa sitä, mitä verkkokauppa tarkoittaa rakennusalalla, minkälaisia tuotteita Cronvallilta löytyy, minkälainen historia Cronvallilla on ja miltä tulevaisuus alalla näyttää.

Kylmää faktaa, mielenkiintoisia tarinoita ja keskustelua sekä useampi hauska läppä – niistä koostui tämä yhteistyöjakso Raksapodin kanssa. Raksapodin puolelta mukana hostaamassa olivat Mikko Merelä ja Jarkko Nyman. 

 

Miksi Cronvallilla on verkkokauppa?

Rakennusalalla kaupankäynti on monesti perinteistä – puheluita, sähköposteja, katalogeja ja niin edespäin. Cronvallin verkkokauppa pyrkii tekemään tästä kaikesta helpompaa. Cronvalli tarjoaa nopeat toimitukset, standardituotteet ja avoimet hinnat. Meillä ei myöskään ole rekisteröintipakkoa eikä verkkokauppaan tarvitse perustaa tiliä ennen ostamista.

 

Näillä kyseisillä tekijöillä pyritään tekemään asiakkaalle verkossa ostaminen mahdollisimman helpoksi. Podcastissa Toomas, Mikko ja Jarkko käyvät tilanteita läpi, miten alalla suhtaudutaan verkkokauppaan ja missä tilanteissa sen hyödyt nousevat erityisesti esille.

 

Miten Cronvallin verkkokauppa toimii?

Cronvallin verkkokaupasta löytyy yli 3 000 tuotetta. Valtaosa näistä tuotteista pystytään toimittamaan asiakkaalle heti. Jokaisen tuotteen kohdalla pyrimme antamaan mahdollisimman laajasti ja avoimesti tietoa, jotta asiakas tietää tasan tarkkaa, mitä on ostamassa. Monien tuoteryhmien sisältä oikean tuotteen löytämistä helpottavat esimerkiksi hakusuodattimet. 

 

Hioutuneet hankintakanavat takaavat sen, että tuotteita on aina varastossa ja toimitukset ovat nopeita. Suurin osa tuotteista pystytään toimittamaan noin 1-3 arkipäivän kuluessa. Toimitusajat näkyvät avoimesti muiden tietojen ohella, jokaisen tuotteen kohdalla. Mikko ja Jarkko toimivat kumpikin alalla ja tietävät miksi nämä asiat ovat suurimmalle osalle asiakkaista tärkeitä.

 

- Työmailla saattaa olla esimerkiksi projekti, jossa on budjetti ja aikataulu. Ja yleensä kummatkin alkavat paukkua, jos tilattuja tavaroita ei näy. Ja tämä on juuri se mihin pyrimme iskemään eli varmistamaan, että verkkokaupasta tilaus on helppoa ja tilatut tavarat tulevat perille sovitulla hinnalla ja luvatussa ajassa, Lehtonen sanoo.

 

Mikä on standardituotteiden hyöty?

Iso osa tuotteistamme on niin sanottuja standardi tuotteita. Standardituotteet saattavat joskus vaikuttaa tylsiltä ratkaisulta, mutta podcastissa käydään tarkemmin läpi sitä, miten erilaisilla ratkaisuilla standardituotteista saadaan uudenlaisia ratkaisuja aikaan. Standardituotteet myös takaavat laadun ja sopivuuden kohteisiin, jotka vaativat tietyt kriteerit kuten esimerkiksi päiväkoti aidat, ritiläaskelmat tai hitsatut verkot.

 

- Standardituotteisiin, kuten esimerkiksi invaramppeihin, saat verkkokaupastamme käytännössä täsmälleen samanlaisen koska tahansa tilalle. Sen lisäksi meiltä löytyy myös erikoisia ja räätälöityjä ideoita erikoisempiin tarpeisiin, kertoo Lehtonen.

 

 

Uudet tuotteet, verkkokauppa-alusta ja edelläkävijyys

Mikko ja Jarkko esittävät podcastissa hyviä kysymyksiä Toomakselle muun muassa siitä, miten uudet tuotteet valikoidaan verkkokauppaan, minkälaisella alustalla verkkokauppa toimii, miten teknisen B2B verkkokaupan edelläkävijäksi on lopulta päädytty ja minkälaista taistelu niin sanotusti tuulimyllyjä vastaan on ollut. 

 

- Vanhat rakenteet ja tavat toimia ovat tällä alalla monelle tärkeitä ja ajatellaan, että uusi on suuri tuntematon. Monet saattavat miettiä myös heti, että tämä uusi juttu ei voi toimia, eikä lähdetä edes punnitsemaan tai kokeilemaan. Latua pitää niin sanotusti vähän avata ja sitä olemmekin tietoisesti tehneet, vastaa Lehtonen.

 

Mikolla ja Jarkolla on myös omakohtaisia kokemuksia siitä, minkälaisen vastaanoton hieman erilainen lähestyminen asioihin voi alalla saada. Katso koko podcast-jakso joko Youtubesta tai Spotifysta.

 

Cronvall Oy on rakentamisen terästuotteiden verkkokauppa yrityksille. Kokeile verkkokauppaamme ja ylläty sen helppoudesta. Voit katso tarvitsemiesi tuotteiden hinnat kätevästi suoraan verkkokaupastamme – kerromme ne avoimesti. Kaikki tuotteemme ovat yrityksille suunnattuja, joten hinnat ovat aina alv 0%. Mukavia ostoshetkiä kaupassamme!

 

 

Katso jakso Yotubesta Kuuntele jakso SpotifystaSiirry verkkokauppaan

Katso kaikki artikkelit