Cronvallin tekninen kauppa verkossa

elokuuta, 13 2020
Jussi Masalin
Kirjoittaja
Jussi Masalin

Tekninen kauppa on yritysten välistä kauppaa, ja välttämätön osa teollisuuden ja rakentamisen kilpailukyvyn kehittämistä. Cronvallin tavoitteena on tarjota uudenlainen tekninen kauppa verkossa kaikille teollisuusstandardin mukaisille tuotteille niin, että tilaaminen on helppoa ja nopeaa. 

 

Helppous 

Cronvallin tekninen kauppa toimii aidosti kokonaan verkossa, ja asioiminen on erittäin helppoa. Osto perustuu yhden pysähdyksen taktiikkaan: hae tuote-> näe hinta-> tee osto-> saa tilausvahvistus.  Kauppa ei vaadi rekisteröitymistä eikä salasanoja, vaan asiakas pääsee suoraan lisäämään tuotteet ostoskoriin, ja tekemään tilauksen loppuun. Ostoa varten tarvitaan ainoastaan y-tunnus ja jos haluaa maksaa laskulla, asianmukaiset luottotiedot. Maksutapoja on joustavasti useita; verkkokaupassa voit maksaa luottokortilla, verkkopankilla tai laskulla. Cronvallin verkkokauppaan on toki mahdollista luoda oma käyttäjätili, joka helpottaa ostosten tekoa pidemmällä tähtäimellä mm. ostohistorian kautta, mutta se ei ole millään muotoa pakollista. 

Cronvallin verkkokaupasta näet myös kaikki tuotetiedot ja rahtikulut heti ja toimitusaika on esillä selkeästi, ja pitää paikkaansa. Toimitusaikana on standardina 1-2 päivää, mutta tietyissä tuotteissa 7-14 päivää. 

 

Hinta

Cronvallin teknisessä kaupassa verkossa hinnat ovat kaikkien muiden tuotetietojen lisäksi aina selkeästi esillä. Hinnat näkyvät asiakkaalle nettohintoina. Hintojen läpinäkyvyys ja verkkosivun katalogimaisuus, sekä hakusuodattimet helpottavat asiointia asiakkaan näkökulmasta. Asiakas näkee heti mitä ostaa, paljonko rahti ja pakkaus maksaa ja mikä on loppusumma alv:llisena tai alv:ittomana. Osa tuotteista on myös verkkokaupassa fiksusti niin, että esimerkiksi työmaa-aitaa tai kolmilankaverkkoaitaa ostaessa mukana tulee automaattisesti tarvittavat muut osat. Tietyillä tuotteilla on hinta portaita; kun asiakas ostaa enemmän, tippuu tuotteen yksikköhinta. 

Cronvallilla on useissa tuotteissa käytössä vakiorahti. Tämä tarkoittaa sitä, että kuinka paljon tahansa tilaatkaan, pakkaus ja rahti maksavat 75 euroa + alv. kaikkialle Suomeen (Tämä ei koske työmaa-aitoja, raudoitusverkkoja). 

 

Luotettavuus 

Verkkokauppa, läpinäkyvyys ja katalogimaisuus sekä hakusuodattimet eivät suinkaan tarkoita sitä että Cronvall ei tarjoaisi henkilökohtaista palvelua asiakkaan sitä halutessa. Verkkokaupassa on integroitu chatti bot, jonka kautta voit saada vastauksia jos kysyttävää ilmenee, mutta toki yhteyden saa sähköpostitse tai puhelimellakin. 

Cronvallin tuotteisiin voit myös luottaa; verkkokauppa ei koostu juuri markkinoille tulleista uutuuksista, vaan teollisuusstandardin mukaisista tuotteista, jotka ovat laajassa käytössä ja täyttävät alan määräykset. 

 

Cronvallin teknisen kaupan asiakkaita ovat muun muassa urakoitsijat, kunnat, maanrakennusyritykset, metallirakenne pajat, yrittäjät ja yritysten ostovastaavat. Kokeile uudenlaista teknistä kauppaa ja saatat yllättyä sen helppoudesta; tilaat parhaimmillaan tarvitsemasi tuotteet 10 sekunnissa. 

 

Tutustu verkkokauppaan

Katso kaikki artikkelit