Työmaa-aidoista eläinverkkoihin - katsaus Cronvallin aitavalikoimaan

22 huhtikuuta 2022
Tyomaa-aita
Jussi Masalin
Kirjoittaja
Jussi Masalin
Aihe
Oppaat

Erilaiset aidat ovat Cronvallin valikoiman kestosuosikkeja ja Cronvall.fi -logolla varustettuja työmaa-aitoja bongaatkin todennäköisesti lähes jokaiselta työmaalta. Laadukkaan tavaran suosio ei ole mikään ihme, mutta meiltä ostaessa asiakkaat arvostavat erityisesti nopeaa kuljetusta ja mahdollisuutta ostaa helposti netistä. Tässä artikkelissa pääset tutustumaan kaikkiin valikoimastamme löytyviin aitatyyppeihin.

Työmailla käytetään erilaisia liikuteltavia työmaa-aitoja, jotka ovat yksiä rakennustyömaan pakollisia elementtejä. Kiinteät aidat, kuten kolmilankaverkkoaidat ja panssariaidat ovat taas yleisiä elementtejä esimerkiksi päiväkodeissa sekä erilaisilla varastoalueilla.

Cronvall toimittaa kaikkiin käyttötarkoituksiin sopivia aitoja nopeilla toimitusajoilla. Katso alta tarkemmat tiedot verkkokaupassamme myytävistä aidoista.

 

Tavallinen teräsaita ja vahvistettu työmaa-aita

Cronvallilla myydään standardin mukaisia työmaa-aitoja, jotka ovat suunniteltu eritoten työmaiden tarpeisiin. Standardimallin aitojen korkeus on 2 metriä ja leveys 3,5 metriä. Teräksestä tehdyt aidat ovat kevyitä verrattuna moniin muihin aitoihin, sillä ne painavat vain 11 kg. Aidan keveys ei suinkaan ole huonon aidan merkki, vaan kevyt aita saattaa olla monesti painavaa aitaa kestävämpi, kun se on laadukkaasti valmistettu. Kevyttä työmaa-aitaa on myös huomattavasti helpompi käsitellä ja kuljettaa.

Standardin työmaa-aidan lisäksi verkkokaupassamme myydään vahvistettuja teräksisiä työmaa-aitoja. Kyseiset aidat ovat tavallisten työmaa-aitojen kaltaisia, mutta lisäyksenä aitojen kulmat ovat vahvistettuja sekä aidan yhtenäinen ja kaareva runkoputki tuo lisää kestävyyttä rakenteeseen.

Standardeilla työmaa-aidoilla saatavuus on aina taattu. Aidat toimitetaankin aina valmiissa seteissä 1-3 arkipäivän kuluessa, ilman poikkeuksia. Työmaa-aitoja myydään myös pienemmistä tapeista suuriinkin eriin, esimerkiksi 20:n, 40:n, 60:n, 80:n ja 100:n työmaa-aidan paketeissa, asiakkaan tarpeen mukaan.

Lue lisää standardimallin työmaa-aidoista aihetta käsittelevästä blogistamme.

Työmaa-aitojen toimitusvarmuus

Tarve aidoille tulee yleensä nopeasti, ja niitä tarvitaan usein myös isompi erä. Cronvallilla erilaisten aitojen saatavuus on aina taattu. Toimitamme suurimman osan aidoista 1-5 arkipäivän kuluessa, poikkeuksena kolmilankaverkkoaidat, joilla on muita aitoja pidempi toimitusaika sekä standardimallin työmaa-aidat joita toimitamme poikkeuksetta aina 1-3 arkipäivän nopeilla toimituksilla.

 

Huomioverkko

Huomioverkko varoittaa ja rajaa aluetta edistäen turvallisuutta. Oranssi huomioverkko soveltuu niin työmaa-alueiden, kuin myös erilaisten tapahtumien rajaamiseen. Verkko on valmistettu polyeteenistä, joka takaa oranssin värin säilymisen ulkokäytössä, sillä auringolle altistuminen ei haalenna väriä.

Vaikka huomioverkko ei itsessään ole aita, toimme sen kirjoituksessa esille, sillä se on erittäin yleinen lisätuote työmaa-aidoissa. Huomioverkko on helppo asentaa ja se voidaankin kiinnitetään esimerkiksi nippusiteillä työmaa-aitaan.

Cronvall toimittaa huomioverkkoja kahdessa eri koossa, 1.5 metriä korkeaa sekä 1 metrin korkuista huomioverkkoa, 2-5 arkipäivän toimitusajoilla.

 

Muoviaita

Muoviaita eli siirrettävä muovinen työmaa-aita, on tuttu tuote melkein jokaisella työmaalla. Muoviaita on nimestään huolimatta hyvin kestävä aita. Aita onkin sisältä sinkittyä terästä ja vain päällä on muovinen kuori.

Muoviaidat on erittäin helppo kasata, purkaa ja kuljettaa vaikkapa pumppukärryillä kompaktin kokonsa vuoksi. Aitojen asennus ja liittäminen käy näppärästi toisiinsa setissä mukana tulevilla lenkeillä.

Cronvallin muoviaidat ovat aina varustettu huomioväreillä ja heijastinnauhalla. Verkkokaupassamme myytävät muoviaidat myydään myös aina 20 kpl eli 40 metrin seteissä. Myymme aitoja kolmella eri tavalla toimitettuina, niin että aidat ovat nipussa tai telineessä ja jalat erillisellä lavalla sekä niin, että jalat ja aidat molemmat ovat samassa kuljetustelineessä. Muoviaitojen toimitusaika on 2-5 arkipäivää.


Komilankaverkkoaita

Kolmilankaverkkoaita on äärimmäisen kestävä ja monikäyttöinen aitaelementti, joka on hyvin yleinen esimerkiksi julkisessa rakentamisessa kuten päiväkodin pihojen, koirapuistojen tai urheilukenttien rakentamisessa.

Cronvallin verkkokaupassa myydään antrasiitinharmaata sekä vihreää kolmilankaverkkoaitaa. Kaikki verkot toimitetaan setteinä, joista löytyy kaikki tarvittavat osat asennusta varten.

Riippuen maaperästä aitojen tolpat asennetaan joko suoraan maahan betonivalulla tai betonille/kalliolle erillisellä pohjalevyllä.

Lue lisää kolmilankaverkkoaidoista ja niiden asennuksesta aihetta käsittelevästä blogistamme.

 

Panssariaita

Panssariverkkoaita eli panssariaita on kestävä kudotusta verkosta valmistettu aita, jonka pääasiallinen tehtävä on suojata alueita kuten teollisuus-, varasto- sekä parkkialueita.

Panssariverkkoaita on helppo asentaa. Aidan asennus aloitetaan tolppien valamisella maahan, jonka jälkeen itse verkko kiinnitetään tolppiin ala- ja ylälankojen avulla. 

Cronvall myy kaikki osat ja tarvikkeet panssariaitojen asennusta varten erillisinä osina. Lue lisää verkkojen asennuksesta ja tarvikkeista blogistamme.

 

Eläinverkot riista-aitoihin ja aitauksiin

Eläinverkot ja niistä rakennettavat aidat suojaavat sekä eläimiä ja ihmisiä että kiinteää omaisuutta. Jokaisen eläinverkon kohdalla verkon ominaisuudet, kuten silmäkoot ovat mietitty juuri tiettyä eläinlajia tai -ryhmää varten. Näin ollen on hyvä ostaa juuri tiettyyn käyttötarkoitukseen tehty verkko. Valikoimastamme löytyvät myös kiinnitystarpeet ja tolpat, joten saat helposti koottua koko aidan samasta paikasta. 

Suurin silmäkoko löytyy suosituimmasta eläinverkostamme - hirviaidasta. Kaikki Cronvallin hirviverkot täyttävät eurooppalaiset mitta- ja laatustandardit. Muita suuremmille eläimille tarkoitettuja verkkojamme ovat lammasverkkoporoverkkopeltoverkko ja koiraverkko. Kaikki aitaverkot myydään rullatavarana, 20–100 m:n rullissa.

 

Cronvall helpottaa yritysten hankintoja kaikkien rakentamisen ja teollisuuden tuotteiden osalta. Kerromme ALV0%-hinnat sekä toimitusaika-arviot avoimesti ja ostamaan pääset heti pelkällä Y-tunnuksella.

Totea itse, kuinka helpoksi tilaaminen on vihdoin tehty:

LÖYDÄ ETSIMÄSI LAAJASTA VALIKOIMASTA

Katso kaikki artikkelit